Kapper Huijbergen

Op zoek naar een goede kapsalon in regio Hoogerheide? In het nabijgelegen plaatsje Ossendrecht vindt u Kapsalon Anja. Hier kunt u uw haren laten knippen tegen een voordelig tarief. Wij knippen, kleuren en brengen uw kapsel mooi in model. Daarnaast verkopen wij hoogstaande haarverzorgingsproducten.

Kapsalon Anja: een professionele kapsalon in regio Hoogerheide

Bent u toe aan een nieuw kapsel? Kom dan bij Kapsalon Anja langs. Wij knippen en kleuren uw haar precies zoals u dat wilt. U hoeft hier niet bang te zijn dat we teveel afknippen of dat de kleur niet mooi uitvalt. We luisteren eerst goed naar u voordat we beginnen met uw knipbeurt. We maken gebruik van professionele kappersproducten van Morpho Dutch Hair Professional. De merken die wij vooral gebruiken zijn newgen en artègo. De producten van deze merken helpen ons om uw haar mooi in model te krijgen. U kunt deze producten ook zelf kopen in onze kapsalon in regio Hoogerheide of via onze webshop.

Maak een afspraak!

Wilt u graag iets nieuws doen met uw haar en wilt u dit laten doen bij een kapsalon in regio Hoogerheide? Kies dan voor ons! U kunt een afspraak maken via ons online afspraken systeem of door ons te bellen via 0164 672303. Dan kunnen wij hopelijk binnenkort een geheel nieuw kapsel aanmeten.