Kapper Stabroek

Als u een kapper in de omgeving van Stabroek zoekt, dan bent u bij Kapsalon Anja aan het juiste adres. Deze professionele kapsalon is gevestigd in het nabijgelegen plaatsje Ossendrecht. Hier laat u tegen een voordelig tarief uw haren knippen en kleuren. Zo is uw kapsel binnenkort weer in model en loopt u stralend rond.

Kapsalon Anja: kapper met persoonlijke benadering nabij Stabroek

Is het alweer een tijd geleden dat u een bezoek heeft gebracht aan de kapper? Wilt u uw haren laten kleuren? Of bent u gewoon toe aan een nieuw kapsel? Dan kunt u uitstekend bij Kapsalon Anja, nabij Stabroek, terecht. U als klant staat centraal en hanteren hierbij te allen tijde een persoonlijke benadering. Zo luisteren we eerst goed naar u voordat gestart wordt met een knipbeurt. Ook kijken we naar de vorm van uw gezicht, uw uitstraling én naar uw persoonlijkheid. Zo weet u zeker dat u tevreden de kapper in de buurt van Stabroek verlaat. En: wanneer u tevreden bent, zijn wij ook tevreden!

Gebruik van professionele én ecologische kappersproducten

Bij de kapper nabij Stabroek wordt enkel gewerkt met professionele en ecologische kappersproducten. Zo wordt de huid van klanten en die van onze kapsters niet blootgesteld aan agressieve stoffen die irritaties kunnen veroorzaken. Het is wel zo prettig dat u weet dat Kapsalon Anja, in de buurt van Stabroek, op een verantwoorde manier te werk gaat.

Maak vandaag nog een afspraak!

Kijkt u al uit naar uw nieuwe kapsel? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Kapsalon Anja in Ossendrecht. Via ons online afspraken systeem maakt u eenvoudig een afspraak, maar u kunt natuurlijk ook bellen naar 0164 672303. Tot ziens bij Kapsalon Anja!