Schoonheidssalon Stabroek

Als u uw huid weer wilt laten stralen, gaat u langs bij een schoonheidssalon op slechts enkele kilometers van Stabroek. Maar bij welke schoonheidssalon kunt u dan het beste terecht? Bij Kapsalon Anja in Ossendrecht natuurlijk. Wij zijn namelijk niet alleen een kapsalon, want u bent bij ons aan het juiste adres voor diverse gezichtsbehandelingen.

Schoonheidssalon nabij Stabroek laat uw huid stralen

Om het grootste orgaan van uw lichaam, de huid, weer te laten stralen gaat u langs bij de schoonheidssalon van Kapsalon Anja in de buurt van Stabroek. Het is immers van belang om uw huid te koesteren en hier trots op te zijn. Wij werken met professionele huidverzorgingsproducten van Alcina. Het merk staat voor kwaliteit en de producten zijn met zorg ontwikkeld. Hierdoor zult u binnen de kortste tijd weer stralen en goed in uw vel zitten. Het resultaat van een behandeling bij onze schoonheidssalon is een stralende, mooie en bovenal gezonde huid. Waar wacht u nog op?

Maak online eenvoudig een afspraak

Wij heten u van harte welkom in de schoonheidssalon van Kapsalon Anja in de buurt van Stabroek. Via het online afspraken systeem maakt u eenvoudig een afspraak. Wilt u liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Hiervoor belt u naar 0164 672303. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar indien u vragen heeft over onze behandelingen of producten die we gebruiken.