Zonnebank Putte

Wilt u graag onder de zonnebank in de buurt van Putte. Bij Kapsalon Anja in Ossendrecht kunt u niet alleen uw haren laten knippen, maar ook onder de zonnebank. Zo kunt u bruin worden en uw kapsel laten bijknippen in één keer.
15 minuten zonnen vanaf € 6,50 + 5 minuten gratis!

Onder de zonnebank in regio Putte bij Kapsalon Anja

U kunt gebruik maken van onze zonnebank tijdens de openingsuren van de kapsalon. Als u graag ’s avonds langs wilt komen, kan dat op afspraak. Een afspraak maken kunt u doen via ons online afspraken systeem. In de zomermaanden hebben wij een speciale actie. Dan zijn de eerste 5 minuten van het zonnen gratis. De zonnebank die wordt gebruikt in onze kapsalon in de buurt van Putte is de Hapro Proline zonnebank. Deze zonnebank heeft 28 lampen en een gezichtsbruiner. Als u zonnebankcrème of zonnebrandcrème wilt gebruiken, kunt u deze bij ons kopen.

Spaarsysteem

Wij maken gebruiken van een speciaal spaarsysteem. U krijgt dan een spaarpuntenpas en spaart voor constante korting. Bij iedere behandeling die u ondergaat of product dat u koopt, krijgt u een bepaald aantal punten. Als u voldoende punten bij elkaar gespaard heeft, krijgt u korting op de eerstvolgende aankoop of behandeling. Wilt u graag bij ons in regio Putte onder de zonnebank? Maak dan een afspraak via ons online afspraken systeem of bel ons via 0164 672303.