Zonnebank Woensdrecht

Lekker bruin worden onder de zonnebank in regio Woensdrecht? Kom dan langs bij Kapsalon Anja. Wij hebben een zonnebank cabine waar u snel bruin onder kunt worden. Dit kunt u combineren met een knipbeurt bij één van onze professionele kapsters. Zo slaat u twee vliegen in één klap.

15 minuten zonnen vanaf € 6,50 + 5 minuten gratis!

Maak gebruik van onze zonnebank in regio Woensdrecht

Zeker in de winter ziet u snel een beetje bleek. Door een gebrek aan natuurlijk zonlicht bouwt u dan minder pigment op. Toch is het fijn om ook op dit moment een mooie bruine kleur te hebben. Daarvoor is de zonnebank ideaal. Bij onze kapsalon in regio Woensdrecht maken we gebruik van de Hapro Proline zonnebank. Deze heeft 28 lampen en een gezichtsbruiner. U kunt gebruik maken van onze zonnebank cabine tijdens de reguliere openingstijden. Als u zonnebankcrème nodig heeft, kunt u die bij ons kopen.

Veilig zonnen

Iedereen weet dat de zonnebank schadelijk kan zijn op de lange termijn. Wij verkopen hoogstaande zonnebankcrème waarmee u uzelf beschermt tegen het schadelijke UV licht van de zonnebank en toch egaal bruin wordt. Daarnaast kunt u voor extra bescherming ook zonnebrandcrème aanschaffen bij ons. Bent u er zeker van dat u in regio Woensdrecht geen fijnere zonnebank gaat vinden dan bij ons? Maak dan snel een afspraak via ons online afspraken systeem of bel naar 0164 672303.