Winkelmandje:
0 artikelen
ARTEGO STYLING
ARTEGO VERZORGING
ARTEGO KLEURING
CADEAU BONNEN
info & voorwaarden
Hier kun je de professionele producten bestellen die wij in onze salon gebruiken en verkopen. In de kapsalon werken wij hoofdzakelijk met de merken artègo en newgen. In de schoonheidssalon werken wij met het merk Alcina.
 
Een kapsalon wil uitsluitend met kwalitatieve haarproducten werken. Haarproducten die professioneel zijn en die niet te verkrijgen zijn in de supermarkt. Onze producten van artego en newgen garanderen kwaliteit. Ze zijn exclusief ontwikkeld voor professionals in de kappersbranche. Onze haarproducten zijn innovatief en zijn ideaal te gebruiken voor het creëren van creatieve kapsels.
 
De producten van Alcina zorgen voor een verzorgd uiterlijk, maar geven je persoonlijkheid ook de juiste, gezonde en kleurrijke accenten. Alcina kent haar oorsprong in Duitsland en staat voor kwaliteit. Binnen de Wolff Groep worden, naast cosmetica, ook farmaceutische producten ontwikkeld en geproduceerd. Deze kennis en kunde is met de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoek onderbouwd; een garantie voor werkzaamheid en veiligheid.
 
Je betaald met IDEAL, lekker gemakkelijk en veilig. Je bestelling wordt verstuurd als je betaling bij ons binnen is. Bij bestellingen boven € 50,00 betaalt je geen verzendkosten. Voor zendingen naar België berekenen wij een toeslag op de verzendkosten van € 6.05

Wij versturen je bestelling met PostNL. Je ontvangt een e-mailbericht met daarin de "bar"code van je pakket. Nu kun je uw pakketje volgen met Track & Trace van PostNL. Ga naar https://mijnpakket.postnl.nl/inbox en volg je pakket. Je kunt hier ook de aflevering regelen!


Keurmerk webwinkel
 

Privacyverklaring                                          Algemene Voorwaarden
 
 
 
 
10,0

Kapsalon Anja

10,0 gebaseerd op 1 beoordelingen

Geverifieerd door WebwinkelKeur

  • Deze webwinkel voldoet aan de eisen van WebwinkelKeur
  • Klantbeoordelingen door echte klanten
  • Bemiddeling bij geschillen
 
10,0

Kapsalon Anja

10,0 gebaseerd op 1 beoordelingen

Geverifieerd door WebwinkelKeur

  • Deze webwinkel voldoet aan de eisen van WebwinkelKeur
  • Klantbeoordelingen door echte klanten
  • Bemiddeling bij geschillen