Welkom bij Anja's Kapsalon en Schoonheidssalon in Ossendrecht. Hier vindt u informatie over de Kapsalon en de Schoonheidssalon van Anja, over onze manier van werken, de producten die we gebruiken en in de salon ook verkopen. De kapsalon en de schoonheidssalon zijn rolstoel-toegankelijk en wij zijn erop ingericht om personen in een rolstoel te kunnen behandelen. 
 
Met onze spaarpuntenpas spaart u voor contante korting! Het werkt héél eenvoudig; voor iedere bestede Euro voor een behandeling krijgt u 1 punt. Koopt u producten dan krijgt u maar liefst 10 punten voor iedere bestede Euro. 500 punten is € 5,00 korting op uw volgende aankoop of behandeling.

Onze kleine webwinkel met persoonlijke service verkoopt haarverzorging- en stylingsproducten van het merk artègo en newgen en huidverzorging en cosmetica van het merk Alcina. Ook voor een cadeaubon kunt u hier terecht! Gewoon voor jezelf of voor een goede vriend of vriendin. Onze webwinkel is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. U kunt bestellen wanneer het u het beste uit komt. Anja's Kapsalon en Schoonheidssalon zijn aangesloten bij webwinkelkeur, dat is een veilig gevoel.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van de webshop.
  
Vergeet u niet om op onze pagina "Acties" te kijken voor onze laatste aanbiedingen?

Met vragen aangaande onze diensten en producten kunt u telefonisch bij ons terecht gedurende de openingstijden van de salon of via deze website. Wij staan te aller tijde voor u klaar.

                            Afbeelding invoegen               Afbeelding invoegen