Afbeelding invoegen  
Specialiteit
Onze specialiteit is knippen, kleuren en modelleren. Wilt je eens een heel ander kapsel zonder dat het gelijk een stuk korter wordt en je er 's morgens al te veel tijd aan moet besteden maar wel multifunctioneel is? Een kapsel wat je wel heel anders kunt doen als je daar zin in hebt bijvoorbeeld voor een feestje, maar door de week ook goed zit en niet alleen als je bij ons de deur uit stapt? En als je zegt dat er een centimeter af mag dat er geen vijf centimeter afgaat (bij wijze van nog eerder een halve centimeter). Maak dan nu een afspraak. 
 
Krullenkapper
De Curly Girl Methode wordt steeds populairder onder mensen met natuurlijk golvend, krullend of kroeshaar. Mensen met krullend haar zullen het er volmondig mee eens zijn: Er is niets zo lastig dan het verzorgen en stylen van een mooie bos krullen! Maar hoe komt dit? Hiervoor is het belangrijk de verschillen tussen steil en krullend/kroeshaar te weten. Anja heeft hiervoor een speciale opleiding gevolgd en mag zich nu Curly Girl kapper noemen.

Professioneel en betrouwbaar
In onze salon werken wij met de professionele kappersproducten van N\O (natural original). De producten zijn dierproefvrij en milieu-bewust geproduceerd. Dat vinden we belangrijk. Daarnaast zijn de producten van hoogwaardige kwaliteit en toegankelijk voor iedereen. Hiermee hebben we een compleet gamma voor kleuren, ontkleuring, omvorming, verzorging en styling in huis.

Laat je adviseren over welke producten het beste zijn voor je haar om je haar lang mooi en glanzend te houden zodat je maximaal plezier hebt van je investering. In onze salon en via onze webwinkel kun je deze producten ook kopen.

Afbeelding invoegen   Kapsalon Anja is aangesloten bij de kappersorganisatie ANKO. De ANKO is de branchevereniging van professionele kappers in Nederland. ANKO-leden werken volgens de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorging en zijn aangesloten bij de Geschillen Commissie. Dit biedt u duidelijkheid en zekerheid.
     
Afbeelding invoegen
 
Klantenpas
Met onze klantenpas spaart je voor contante korting! Het werkt héél eenvoudig; voor iedere bestede Euro voor een behandeling krijgt je 1 punt. Koop je producten dan krijgt u maar liefst 10 punten voor iedere bestede Euro. 
500 punten is € 5,00 korting op je volgende aankoop of behandeling.
 
Metamorfose
Altijd leuk: make-overs! Je ziet ze regelmatig op tv en in verschillende week- en maandbladen. Natuurlijk kan zo'n metamorfose door ons team worden uitgevoerd, altijd volgens de nieuwste (haar)trends.  

 
Afbeelding invoegen
 
Stichting haarwensen 
Wij steunen de Stichting Haarwensen. Veel kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders. Als tegenprestatie wordt je door ons gratis geknipt en gestyled. 

Afbeelding invoegen
 
Erkend leerbedrijf
Wij zijn er trots op dat wij SBB "Erkend Leerbedrijf” zijn. Veel bedrijven helpen als Erkend Leerbedrijf bij het opleiden van jonge vakmensen. Dit is zowel voor leerlingen, als voor leerbedrijven een waardevolle ervaring. Als erkend leerbedrijf blijven wij up-to-date, investeren wij in toekomstige medewerkers, hebben wij sneller rendement van ‘nieuwe’ medewerkers, helpen wij mee aan de professionalisering van de branche en krijgen wij ondersteuning en begeleiding van een opleidingsadviseur.

 
Afbeelding invoegen
 
Veilig betalen
In de webwinkel kunt je de door jouw geselecteerde artikelen betalen door overboeking via Ideal, het betalingssysteem van de Nederlandse banken. Vanuit België kun je betalen via Bancontact, Belfius en KBC


Met vragen aangaande onze diensten en producten kun je telefonisch bij ons terecht gedurende de openingstijden van de salon of via deze website. Wij staan te allen tijde voor jou klaar.