Afbeelding invoegen  
Highlights folie – voor perfect blond of intens bruin haar 
De highlights folie worden zo dicht mogelijk aan de hoofdhuid ingezet. De manier van weven bepaalt het kleureffect. De oplichting (eventueel met toner) bepaald hoe je nieuwe haarkleur eruit ziet. Bovendien werken we vaak met meerde tinten blond en of bruin. Vraag advies aan onze kappers, er zijn veel mogelijkheden met onze haarverf. Het bijwerken/ onderhoud doe je rond de 12 weken. 
 
Welke weef? 
Contrast weef is perfect voor wie een natuurlijk contrast en diepte wil. Voordeel: met deze weeftechniek valt je uitgroei minder op. 
Fijne weef geeft een mooie vrijwel egale (blonde) kleur met een zeer licht contrast. De combinatie van de highlights en jouw eigen haar maakt deze prachtige kleur een ‘ all time classic’. 
Extra fijne weef geeft een intens blonde tint. Glamorous blond voor wie heel veel kleur wil, bijna geblondeerd, maar ook haarkwaliteit wil behouden. 
 
Hoeveel highlights?
Afhankelijk van je wensen en haarlengte (tenminste 10-12 cm) hebben we 3 mogelijkheden;
1/1 hoofd; we zetten je hele hoofd in, de manier van weven bepaalt je look.
2/3 hoofd; we zetten ruim over de kruin en de hele zijkanten in. Bij bepaalde kapsels zoals bijv. een bob (lange bovenlengte) heeft deze het effect van een 1/1 hoofd. Ook perfect voor tussentijds onderhoud van je 1/1 hoofd highlight.

1/3 hoofd – "T”; deze zetten we bovenop t/m de kruin (over de scheiding) in en een paar aan de zijkant. Dit is een mooie techniek voor de kortere coupes maar ook perfect om je 1/1 hoofd highlights te onderhouden, zo maak je niet iedere keer veel kosten en sparen we je haar. 
 
Bij lowlights gebruik je dezelfde techniek als bij highlights en werken we met een donkerdere tint om je haar een intensere donkerdere kleur te geven. Wij gebruiken lowlights vaak in combinatie met highlights voor meer diepte en/of contrast als je haarkleur te blond is geworden. Kijk ook naar color melt, ombre, balayage, sandy blond, ice blond, en pastel in bruin haar. 
 

Afbeelding invoegen
Color Melt
Met de Color Melt kleurtechniek worden je highlights folie of balayage ingekleurd met verschillende tinten die prachtig in elkaar overvloeien. Deze techniek lijkt op de root shadow techniek die we ook gebruiken in combinatie met je highlights of balayage. 
Welke combinatie met Color Melt kies je? Maak prachtige combinaties met je highlights folie, balayage of bleken/blonderen.

Babylights 
is een term die gebruikt wordt voor highlights die je in combinatie met een balayage zet of voor (zeer) fijn geweven highlights folie. 
   
Afbeelding invoegen
Bronde de mooie combinatie van bruin en blond haar
Bronde is een mooie schakering van blond en blondbruine tinten in blond haar. Bronde = bruin + blond. De verschillende blond en bruin blond tinten kunnen in verschillende kleurkarakters gemaakt worden van warm naar koel. De balayage kleurtechniek wordt vaak gebruikt om deze kleur te krijgen.
   
Afbeelding invoegen
Ombre haarkleur
De Ombre haarkleur krijg je met een kleurtechniek waarbij de donkere bovenkant subtiel overloopt naar de lichte haarpunten. Ombre lijkt qua techniek veel op balayage, echter bij een ombre werken we vooral in je lengte en punten. Jouw haar krijgt de uitstraling alsof je een lange zomer aan het strand hebt doorgebracht en (helaas) alweer een tijdje thuis bent. Deze kleurtechniek heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig , denk aan 2-3x per jaar.
   
Afbeelding invoegen
Balayage, dé techniek voor perfecte highlight! 
Dit is op dit moment dé manier om je haar kleuren. Balayage is een techniek waarbij de kleur als het ware in je haar geveegd wordt. Het resultaat is een min of meer natuurlijke oplichting met het effect van de zon. Het kleurverloop in het haar is heel natuurlijk en gaat van bijvoorbeeld midden blond naar zeer licht blond, of van bruin naar licht caramel bruin. Waarbij het contrast, ontstaan door je eigen haarkleur of geverfde kleur, zorgt voor diepte in het haar. Met deze techniek kan het moeilijker zijn om je haar 4 tinten of meer op te lichten, dat is met de highlight folie makkelijker. Uiteraard kunnen we e.e.a. ook combineren. Babylights, Foilage, Ecaillage, Sombre, Bronde, Tiger eye, Flamboyage zijn kleurcombinaties en/of technieken die met de balayage techniek gedaan worden of worden gecombineerd.