Zonnebank Stabroek

Wilt u lekker bruin worden onder de zonnebank in de buurt van Stabroek? Omdat u binnenkort op vakantie gaat en nog wel een kleurtje kunt gebruiken? Maak dan een afspraak bij Kapsalon Anja in Ossendrecht. In onze zonnebank cabine kunt u op een veilige manier zonnen én bruin worden. Dit kunt u overigens ook combineren met een knipbeurt of een gezichtsbehandeling. Dat is nog eens mooi meegenomen, nietwaar?

Onder de zonnebank nabij Stabroek als u een tintje kunt gebruiken

Bij Kapsalon Anja in Ossendrecht, nabij Stabroek, kunt u plaatsnemen onder de zonnebank. Dit is ideaal wanneer u een tintje kunt gebruiken net voor de zomer of als u binnenkort op vakantie gaat naar een zonnig oord. Onder de Hapro Proline zonnebank kunt u ontspannen werken aan een gezond kleurtje. Het is wel raadzaam om u van tevoren in te smeren met zonnebankcrème, die u bij ons kunt kopen. Zo beschermt u zichzelf tegen het UV licht van de zonnebank en wordt uw huid tegelijkertijd egaal bruin.

Kom langs of maak een afspraak

Tijdens de openingsuren van Kapsalon Anja, dichtbij Stabroek, staat de zonnebank voor u klaar. Maak een afspraak via het online afspraken systeem of bel naar 0164 672303. Heeft u vragen over de zonnebankcrème of wenst u meer informatie over de zonnebank? Dan neemt u uiteraard ook contact op.