Anja is de eigenaresse van Kapsalon Anja en Schoonheidssalon Anja. Top haarstyliste en schoonheidsspecialiste. Al meer dan 40 jaar in het kappersvak en bekend met alle hedendaagse knip- en kleur technieken. Zij volgt de haartrends, bezoekt regelmatig presentaties en volgt seminars over de nieuwe haarlijnen, die zij vervolgens op trainingsavonden overbrengt op haar medewerkers. Zij is de drijvende kracht achter de kapsalon, steeds vol met ideeën en creativiteit. Als schoonheidsspecialiste doet zij gezichtsbehandelingen. Speciaal voor gezichtsbehandelingen is de salon ook open op woensdagavond. 

Anja werkt op dinsdag, woensdagmiddag, woensdagavond, donderdag, vrijdag en zaterdag i

Afbeelding invoegen
 
Ashley is haarstyliste en visagiste; volgde de opleiding tot allround kapper aan het Kellebeek College in Roosendaal en bij Le Marquis in Bergen op Zoom. Zij komt van Kapsalon Yes! in Etten Leur en Breda. Ashley is een ervaren kapster; creatief, nauwkeurig, leergierig, sociaal en werkt hard. Zij houdt rekening met al uw wensen en wij weten zeker dat u blij onze salon verlaat na een verwenmoment door Ashley.

Ashley werkt op dinsdag, woensdag, vrijdag, vrijdagavond en zaterdag
 
 

 
Nathalie is junior haarstyliste, zij werkt 4 dagen in de salon en gaat 2 dagen naar het Kellebeek College in Roosendaal waar zij de opleiding tot Allround Kapper volgt. Eerst hand en spandiensten, langzaam maar zeker deelbehandelingen uitvoeren en uiteindelijk zelfstandig klanten behandelen. Dat is haar doel.
 
  
Nathalie werkt op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.