Afbeelding invoegen
 
 
 
 
 
 
 
 

Anja is de eigenaresse van Kapsalon Anja en Schoonheidssalon Anja. Top haarstyliste en schoonheidsspecialiste. Al meer dan 39 jaar in het kappersvak en bekend met alle hedendaagse knip- en kleur technieken. Zij volgt de haartrends, bezoekt regelmatig presentaties en volgt seminars over de nieuwe haarlijnen, die zij vervolgens op trainingsavonden overbrengt op haar medewerkers. Zij is de drijvende kracht achter de kapsalon, steeds vol met ideeën en creativiteit. Sinds kort heeft zij haar vak als schoonheidsspecialiste weer opgepakt en volgt nu enthousiast bijscholingscursussen om haar kennis als schoonheidsspecialiste op te frissen. 

Anja werkt op dinsdag, woensdagmiddag, woensdagavond, donderdag, vrijdag en zaterdag i

Afbeelding invoegen
 
Ashley is haarstyliste en visagiste; volgde de opleiding tot allround kapper aan het Kellerberg College in Roosendaal en bij Le Marquis in Bergen op Zoom. Zij komt van Kapsalon Yes! in Etten Leur en Breda. Ashley is een ervaren kapster; creatief, nauwkeurig, leergierig, sociaal en werkt hard. Zij houdt rekening met al uw wensen en wij weten zeker dat u blij onze salon verlaat na een behandeling door Ashley.

Ashley werkt op dinsdag, woensdag, vrijdag, vrijdagavond en zaterdag
 
 

 
Amy is onze stagiaire. Zij volgt de kappersopleiding tot salonmanager aan het Vitalis College in Breda. Zij assisteert de kappers en voert al een aantal handelingen onder begeleiding uit.
 
Amy werkt op woensdag en vrijdag.


 
terug