Zonnebank In onze salon is een zonnebank-cabine aanwezig. Onze Hapro Proline zonnebank met 28 lampen en een gezichtsbruiner staat garant voor ontspannen werken aan een gezond kleurtje. De cabine is ruim en geeft u privacy zodat u kunt genieten van uw zonnebad. U boekt uw zonnebank sessie via ons online afspraken systeem of telefonisch.
 
 
U kunt bij ons ook uw zonnebankcrème en uw zonnebrandcrème aanschaffen.
 
Onze zonnebank is geopend tijdens de openingsuren van de kapsalon. Om te kunnen genieten van een heerlijk zonnebad kunt u boeken via ons online afspraken systeem. Koopt u een 10x zonnebankkaart dan zijn de eerste 5 minuten gratis!
  Afbeelding invoegen
   

  Zonnen onder de zonnebank is gezond, tenminste als je het met mate doet. Door regelmatig te zonnen verklein je de kans dat je verbrandt, wanneer je je huid blootstelt aan de zon. Daarnaast zorgt zonnen onder de zonnebank ervoor dat je extra vitamine D aanmaakt. Vitamine D is goed voor je botten, hart en bloedvaten. Ook verkleint voldoende vitamine D de kans op borstkanker, prostaatkanker, darmkanker, MS en depressie. Daarnaast is zonnen onder de zonnebank ontspannen; ook goed voor je gezondheid.
 


            
  
DE ZONNEBANKCREMES VAN AUSTRALIAN GOLD!
 
Wij verkopen de meest populaire zonnebank crèmes van Australian Gold. U kunt deze top tanning lotions gebruiken onder uw thuiszonnebank en/of in onze zonnebank cabine. Snel en verantwoord bruin worden (vooral met de fantastische bronzers) en uw huid maximaal voeden en beschermen, dat is waar Australian Gold voor staat.
 
Niet voor niets het nummer 1 merk ter wereld!